• Volg ons

FAQ

Thuisschoonmaak is het schoonmaakbedrijf voor de particulier. Thuisschoonmaak maakt uw woning schoon met elke door u gewenste frequentie rekening houdende met de speciale wensen en eisen die u als klant stelt.

Ons eerste antwoord op deze vraag is: goed! Thuisschoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf met dito medewerkers. Medewerkers die verstand van zaken hebben, goed getraind zijn en een vakopleiding schoonmaak gevolgd hebben. Medewerkers bij Thuisschoonmaak hebben jarenlange ervaring in de hotelschoonmaak, kantoorschoonmaak of hebben een gedegen opleiding op het gebied van marketing, management of anders.  

Afhankelijk van jouw functie binnen Thuisschoonmaak kom je in dienst van Thuisschoonmaak of van het payrollbedrijf waar Thuisschoonmaak nauw mee samenwerkt. Reden dat wij gekozen hebben om samen te werken met een payrollbedrijf heeft te maken met het losse karakter van de opdrachten bij particulier opdrachtgevers. 

Uiteraard zorgen zowel het payrollbedrijf als onze back-office dat alle zaken op het gebied van contracten, salarissen, ziekmeldingen et cetera goed geregeld zijn. Mocht je liever direct in dienst komen van Thuisschoonmaak dan kan dat mits er voldoende uren beschikbaar zijn.

Ben je in dienst van het payrollbedrijf, dan zorgen zij voor jouw salarisstrook. Thuisschoonmaak werkt dagelijks de gewerkte uren bij van haar medewerkers al dan niet met toeslagen. Belangrijk is dat jij dit checkt want ook bij Thuisschoonmaak worden fouten gemaakt. Mocht dat het geval zijn, laat het ons dan direct weten en wij herstellen de fout binnen 24 uur.

Ben je direct in dienst bij Thuisschoonmaak dan wordt je loonstrook opgesteld door onze HR-afdeling.

Ben je in dienst van het payrollbedrijf? Dan kun je kiezen of men jouw salaris per week of per maand moet uitkeren. 

Ben je direct in dienst bij Thuisschoonmaak? Dan wordt jouw salaris één keer per maand overgemaakt naar het bij ons bekende bankrekeningnummer. Dit doen wij in de laatste week van de maand.

Het aantal uren dat jij draait of kunt draaien is geheel afhankelijk van onze opdrachtgevers.
Heb je één vast adres waar je schoonmaakt en is dat 2 uur per week dan zijn dat jouw 'vaste uren'. Uiteraard vallen de uren altijd uit te breiden maar het kan dan wel zo zijn dat je bij meerdere opdrachtgevers komt te werken. Uiteraard werken wij ook hier volgens de geldende CAO. 

Nee, Thuisschoonmaak werkt niet volgens de regeling 'Dienstverlening aan huis'. In tegenstelling tot bij de regeling 'Dienstverlening aan huis' komen onze medewerkers in dienst. Dat kan zijn bij Thuisschoonmaak direct of via het payrollbedrijf waar wij mee samenwerken. Al onze arbeidscontracten zijn zorgvuldig opgesteld en voldoen aan de huidige geldende cao. Naast het salaris zorgen wij ook voor de verplichte afdrachten, vakantiedagen, ziektegeld en pensioen. 


Bij schade zullen wij altijd per geval bekijken wat deze schade inhoudt en hoe deze schade ontstaan is. Thuisschoonmaak is verzekerd. Uitgezonderd zijn kunstwerken, sieraden en computers. Ontstaat daar schade aan dan is deze schade voor Thuisschoonmaak.